Înscrieri Medieval Trail Race ~2024

Medieval Trail Race – Ediția 1 ~ 2022

Contribuția de participare

Cursa EARLY
(până la data de 31.01.2024)
REGULAR (01.02.2024 – 31.03.2024)LATE (01.04.2024 – 20.04.2024)
8km105 RON125 RON145 RON
20km145 RON165 RON195 RON
44km145 RON165 RON195 RON
Cursa copiilorGratuitGratuitGratuit

Locuri disponibile:

 • Curse competitive (8km, 20km, 44km): 500 locuri
 • Cursa necompetitivă (cursa copiilor): 50 locuri

IMPORTANT:

 • După data de 20.04.2024, nu se mai fac înscrieri on-line
 • Kitul de participare este garantat (pentru toate cursele competitive), în limita a 500 bucăți

Contribuția de participare reprezintă donație și este utilizată integral pentru acoperirea cheltuielilor cu festivitatea de premiere, organizarea zonei de start/finish, a punctelor de alimentare /hidratare, ambulanță, a materialelor promoționale, medaliilor și trofeelor, a kit-urilor de start, precum și a igienizării, reparării și reabilitării zonelor de desfășurare a evenimentelor. 

IMPORTANT: Înscrierile se realizează pe platforma 42km.ro. După completarea formularului de participare, va trebuie să alegeți una din cele 2 metode de plată disponibile:

 • Plata online prin card bancar: dacă alegeți această opțiune, veți fi redirecționat către procesatorul de plăți pentru a face plata online. După efectuarea cu succes a plății, înscrierile realizate vor fi confirmate imediat automat.
 • Plata prin transfer bancar: dacă alegeți această opțiune, înscrierile realizate vor fi confirmate manual în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la efectuarea cu succes a plății.

Formular înscriere

Întrebări frecvente

Se vor putea face înscrieri la fața locului doar pentru cursele de cros 8km, semimaraton 20km și cursa copiilor, dar în limita locurilor rămase disponibile și fără a fi garantat kitul de participare.

Până la data de 31.01.2024, contribuția de participare se returnează în cuantum de 50%. Anularea înregistrării se anunță prin email la asoc.inamonte@gmail.com.

Funcție de modalitatea de plată folosită la înregistrarea participării (card online sau transfer bancar), rambursarea cuantumului de 50% din contribuția de participare se va face pe același card bancar, respectiv în același cont bancar utilizat la tranzacționare, în decurs de maximum 14 zile de la acceptarea rambursării parțiale a contribuției.

După data de 31.01.2024 contribuția de participare nu se returnează existând următoarele variante:

 • Ridicarea kitului de participare cu o copie a cărții de identitate de către o altă persoană. (kiturile neridicate la eveniment nu vor fi trimise celor care din diverse motive nu s-au prezentat, decât ca urmare a unei cereri către organizator până în ziua evenimentului).
 • Transferul înscrierii către un alt participant, acesta preluând kitul persoanei înscrise inițial. Înscrierea poate fi transferată altei persoane trimițând un e-mail la adresa asoc.inamonte@gmail.com, confirmarea scrisă pe e-mail din partea organizatorilor reprezintă validarea noului înscris.
 • Transferul către ediția următoare
 • Transferul către un alt eveniment al A.T.I.A. Trail Trilogy din 2024

În cazul retragerii din cursă, contribuția de participare nu va fi returnată, fiind considerată donație în vederea organizării evenimentului.

 • Transferul la o altă probă mai lungă se va putea efectua prin achitarea diferenței din contribuția cursei dorite.
 • Prin transferul la o probă mai scurtă organizatorul nu va returna diferența dintre contribuțiile curselor schimbate, iar concurentul care a schimbat cursa va primi kitul cursei la care s-a înscris inițial.