Medieval Trail Race ~ 2024 ~ Ediția a 3-a

Medieval Trail Race 2024

MEDIEVAL TRAIL RACE este o competiție sportivă atât pentru amatori cât și pentru profesioniști cu scopul promovării alergării montane în județul Arad, România, utilizând poteci turistice din Munții Zărandului localitățile Șoimoș și Șiria, județul Arad, România, organizat cu ajutorul contribuțiilor de participare/donațiilor și cu sprijinul sponsorilor și partenerilor.

De asemenea, MEDIEVAL TRAIL RACE promovează patrimoniului natural și istoric al județului Arad, îmbinând turismul local cu alergarea montană prin parcurgerea unor trasee montane având ca obiective de interes: Cetatea Șoimoș, Căsoaia, Cetatea Şiriei, Mănăstirea Feredeu și Schitul Feredeu.

CONQUER THE FORTRESSES!

Medieval Trail Race – Ediția a 2-a – 2023

Sub sloganul “Conquer the fortresses” (în trad. “Cucerește cetățile”) concursul de alergare montană MEDIEVAL TRAIL RACE se află la a 3-a ediție în 2024.

MEDIEVAL TRAIL RACE este un eveniment inedit, ce se își propune să lege în alergare cele 2 cetăți impunătoare din Munții Zărandului, respectiv cetatea Șoimoș (unde va fi și startul la cursa de Maraton) și cetatea Șiria (finish-ul și tabăra de bază).

Vă invităm astfel să vă bucurați de frumusețile Munților Zărandului, de mișcare și de atmosferă medievală. Peisajele de pe traseu la mijloc de primăvară vă vor răsplăti tot efortul.

Au rămas până la START:

Înscrie-te acum pentru o experiență de neuitat

Înscrierea la MEDIEVAL TRAIL RACE 2024 e acum deschisă!

Completează formularul de înregistrare și pregătește-te pentru o zi de aventură!

CURSELE

MARATON

MARATON 44KM

SEMIMARATON 20KM

CROS 8KM

CURSA COPIILOR

Parte din A.T.I.A. Trail Trilogy

ATIA Trail Trilogy 2024
ATIA Trail Trilogy 2024

MEDIEVAL TRAIL RACE este al 2-lea eveniment parte a proiectului A.T.I.A. Trail Trilogy – (A.T.T.), alături de Șiria Vertical Loop 2h și Șiria Winter Trail, competiţii de alergare montană diferite ca distanţe, diferenţa de nivel și concept, şi care se desfăşoară pe parcursul unui an calendaristic, iar concurenții punctează atât individual, cât și în clasamentul final A.T.T.

Medalia MEDIEVAL TRAIL RACE

Medalia MEDIEVAL TRAIL RACE 2024
Medalia MEDIEVAL TRAIL RACE ~ 2024

Participă la una din cursele MEDIEVAL TRAIL RACE și completează-ți setul de medalii A.T.I.A. Trail Trilogy – (A.T.T.) din 2024.

Medalii ATIA Trail Trilogy 2024
Medaliile A.T.I.A. Trail Trilogy (A.T.T.) 2024

Parte a ITRA National League & UTMB Index

📣 MEDIEVAL TRAIL RACE face parte din calendarul ITRA National League și UTMB Index.

Participând la MEDIEVAL TRAIL RACE punctezi atât în clasamentul ATIA Trail Trilogy cât și în clasamentul ITRA National League și UTMB Index!

CursaITRA National
League
Puncte
ITRA
UTMB
Index
Cros 8kmITRA National LeagueITRA 0 point
Semi 20kmITRA National League1 ITRA PointUTMB Index 20M
Maraton 44kmITRA National LeagueUTMB Index-50K
Parte din calendarul ITRA NL & UTMB Index

Fă cadou un copac generațiilor viitoare!

👉 Ne bucurăm să vă anunțăm că, în cadrul participării voastre la Medieval Trail Race, din contribuția de participare a fiecărui concurent înscris, suma de 𝟮𝟬 𝗹𝗲𝗶 va fi dedicată plantării unui copăcel prin parteneriatul nostru cu Asociația Mai Mult Verde. 🤝🍀

Un vechi proverb chinez spune “𝗖𝗲𝗹 𝗺𝗮𝗶 𝗯𝘂𝗻 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁 𝘀𝗮̆ 𝗽𝗹𝗮𝗻𝘁𝗲𝘇𝗶 𝘂𝗻 𝗰𝗼𝗽𝗮𝗰 𝗮 𝗳𝗼𝘀𝘁 𝗮𝗰𝘂𝗺 𝟮𝟬 𝗱𝗲 𝗮𝗻𝗶. 𝗨𝗿𝗺𝗮̆𝘁𝗼𝗿𝘂𝗹 𝗰𝗲𝗹 𝗺𝗮𝗶 𝗯𝘂𝗻 𝗺𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁 𝗲𝘀𝘁𝗲 𝗮𝗰𝘂𝗺.”

𝐹𝑖𝑒𝑐𝑎𝑟𝑒 𝑖̂𝑛𝑠𝑐𝑟𝑖𝑠𝑒𝑟𝑒 𝑟𝑒𝑝𝑟𝑒𝑧𝑖𝑛𝑡𝑎̆ 𝑜 𝑖𝑛𝑣𝑒𝑠𝑡𝑖𝑡̦𝑖𝑒 𝑖̂𝑛 𝑝𝑙𝑎𝑛𝑡𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑑𝑒 𝑐𝑜𝑝𝑎𝑐𝑖 𝑠̦𝑖 𝑢𝑛 𝑚𝑖𝑐 𝑝𝑎𝑠 𝑐𝑎̆𝑡𝑟𝑒 𝑢𝑛 𝑚𝑒𝑑𝑖𝑢 𝑚𝑎𝑖 𝑐𝑢𝑟𝑎𝑡 𝑠̦𝑖 𝑠𝑎̆𝑛𝑎̆𝑡𝑜𝑠. 𝑃𝑟𝑖𝑛 𝑎𝑐𝑒𝑎𝑠𝑡𝑎̆ 𝑖𝑛𝑖𝑡̦𝑖𝑎𝑡𝑖𝑣𝑎̆, 𝑛𝑢 𝑑𝑜𝑎𝑟 𝑝𝑎𝑟𝑡𝑖𝑐𝑖𝑝𝑎𝑡̦𝑖 𝑙𝑎 𝑜 𝑐𝑢𝑟𝑠𝑎̆ 𝑚𝑒𝑚𝑜𝑟𝑎𝑏𝑖𝑙𝑎̆ 𝑖̂𝑛 𝑛𝑎𝑡𝑢𝑟𝑎̆, 𝑐𝑖 𝑐𝑜𝑛𝑡𝑟𝑖𝑏𝑢𝑖𝑡̦𝑖 𝑠̦𝑖 𝑙𝑎 𝑐𝑟𝑒𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑢𝑛𝑢𝑖 𝑣𝑖𝑖𝑡𝑜𝑟 𝑠𝑢𝑠𝑡𝑒𝑛𝑎𝑏𝑖𝑙 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑔𝑒𝑛𝑒𝑟𝑎𝑡̦𝑖𝑖𝑙𝑒 𝑣𝑖𝑖𝑡𝑜𝑎𝑟𝑒.

📍Alătură-te concursului Medieval Trail Race și deschide drumuri către un mediu mai verde, iar în urma acțiunii de plantare, veți primi câte o fotografie cu copăcelul vostru plantat în cursul anului 2024, purtând eticheta cu numele concurentului. 📸🌲

🌿 𝗗𝗲 𝗰𝗲 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗲𝗮𝘇𝗮̆ 𝗽𝗹𝗮𝗻𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗽𝗮𝗰𝗶: 🌿

  • Absorbția CO2 și eliberarea oxigenului, esențial pentru noi toți.
  • Contribuie la refacerea habitatelor naturale pentru plante și animale.
  • Reduce efectele schimbărilor climatice.

🌱 𝗛𝗮𝗶 𝘀𝗮̆ 𝗳𝗮𝗰𝗲𝗺 𝗱𝗶𝗳𝗲𝗿𝗲𝗻𝘁̦𝗮 𝗶̂𝗺𝗽𝗿𝗲𝘂𝗻𝗮̆! 🌱

📍Fiecare pas contează, fiecare contribuție face o diferență. Alătură-te nouă în această cursă pentru un mediu mai verde și un viitor mai sustenabil!

Kitul de participare

🧢 𝐕𝐢𝐳𝐢𝐞𝐫𝐚̆ 𝐂𝐨𝐦𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 – care să vă protejeze ochii de soarele arzător în timpul alergărilor

🌲 𝐔𝐧 𝐜𝐨𝐩𝐚̆𝐜𝐞𝐥 (cu numele tău) – pe care să îl lași moștenire generațiilor viitoare (vom planta un copăcel pentru fiecare alergător înscris)

🏅 𝗠𝗲𝗱𝗮𝗹𝗶𝗲 𝗱𝗲 𝗳𝗶𝗻𝗶𝘀𝗵𝗲𝗿 – cu care să vă mândriți și care vine să completeze colecția de medalii 💙💚🧡#atiatrailtrilogy

🎒 𝐑𝐮𝐜𝐬𝐚̆𝐜𝐞𝐥 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭 – transportă-ți echipamentul cu stil!

🍌🥤 Pentru hidratare și alimentare, toate probele se bucură de 𝗹𝗶𝗰𝗵𝗶𝗱𝗲 și 𝗺𝗶𝗰𝗶 𝗴𝘂𝘀𝘁ă𝗿𝗶 pe traseu.

După finalizalizarea cursei vă așteptăm pe toți cu:

🥖🧀🧅🥒 Un 𝐛𝐫𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐭𝐫𝐚𝐝𝐢𝐭̦𝐢𝐨𝐧𝐚𝐥 𝐠𝐞𝐧𝐞𝐫𝐨𝐬, cu tot felul de bunătăți locale (voucher inclus în kit) – ca să vă recuperați caloriile arse în cursă

🥳 𝗗𝗶𝘀𝘁𝗿𝗮𝗰𝐭̦𝗶𝗲, 𝐦𝐮𝐳𝐢𝐜𝐚̆, 𝘀𝗼𝗰𝗶𝗮𝗹𝗶𝘇𝗮𝗿𝗲 𝐬̦𝗶 𝗺𝘂𝗹𝘁𝐚̆ 𝘃𝗼𝗶𝗲 𝗯𝘂𝗻𝐚̆ în tabăra de bază de pe platoul cetății Șiria.

☝️ Asigură-ți kitul de participare acum!

Ultimele ore de înscrieri online (cu kit garantat)

Înregistrează-te până pe 20 aprilie ora 23:59 ca să ai garantat kitul de participare.

🤞 Se vor putea face înscrieri la fața locului doar pentru cursele de cros 8km și semimaraton 20km, dar în limita locurilor rămase disponibile și fără a fi garantat kitul de participare.

Plan de antrenament GRATUIT

Nu te simți pregătit? Îți oferim asistență gratuită pentru pregătirea temeinică pentru una din cursele Medieval Trail Race.

Colegii noștri cu experiență îți vor face planul de antrenament special pentru cursa la care ești înscris și te vor trage de mânecă când nu vei respectă programul, ritmul și distanța stabilită în program.

Pentru a benficia GRATUIT de programul personalizat de antrenament, condiția este să fi înscris și validat la una din cursele Medieval Trail Race și să completezi formularul de mai jos.

Până acum s-au înscris:

Fii la curent cu noutățile

Pentru noutăți, surprize și înformații la cald despre ce te așteaptă la acest eveniment inedit, dă like paginii noastre de facebook.

Sponsor principal:

Sponsori:

Parteneri:

Parteneri instituționali:

Parteneri media:

Organizator:

Asociația Turistică În Amonte Membru ITRA – International Trail Running Association