Înscrieri

Contribuția de participare:

Perioada de înscrieriDe la dataPână la dataContribuția de participare (LEI)
Early01 Iulie17 Iulie90
Regular18 Iulie31 August100
Late01 Septembrie17 Septembrie120

Locuri disponibile: 200

După data de 17.09.2023, nu se mai fac înscrieri on-line.

Contribuția de participare este utilizată integral pentru acoperirea cheltuielilor cu festivitatea de premiere, organizarea zonei de start/finish, a punctelor de alimentare/hidratare, a materialelor promoționale, medaliilor și trofeelor, a kit-urilor de start, precum și a igienizării, reparării și reabilitării zonelor de desfășurare a evenimentului.

Ultimele zile de înscriere cu kit garantat expiră în:

Înscrieri la fața locului

Se vor putea face înscrieri la fața locului în limita locurilor disponibile și fără a fi garantat kitul de participare.

Anularea înscrierii

Anularea înregistrării se anunță prin email la asoc.inamonte@gmail.com.

Până la data de 17 iulie 2023, contribuția de participare se returnează în cuantum de 50%.

Funcție de modalitatea de plată folosită la înregistrarea participării (card online sau transfer bancar), rambursarea cuantumului de 50% din contribuția de participare se va face pe același card bancar, respectiv în același cont bancar utilizat la tranzacționare, în decurs de maximum 14 zile de la acceptarea rambursării parțiale a contribuției.

După această dată contribuția de participare nu se returnează existând următoarele variante:

  • Ridicarea kitului de participare cu o copie a cărții de identitate de către o altă persoană. (kiturile neridicate la eveniment nu vor fi trimise celor care din diverse motive nu s-au prezentat, decât ca urmare a unei cereri către organizator până în ziua evenimentului).
  • Transferul înscrierii către un alt participant, acesta preluând kitul persoanei înscrise inițial. Înscrierea poate fi transferată altei persoane trimițând un e-mail la adresa asoc.inamonte@gmail.com, confirmarea scrisă pe e-mail din partea organizatorilor reprezintă validarea noului înscris.
  • Transferul către ediția următoare.
  • În cazul retragerii din cursă, contribuția de participare nu va fi înapoiată, ea fiind considerată donație în vederea organizării evenimentului.

Formular înscriere

IMPORTANT: Înscrierile se realizează pe platforma 42km.ro. După completarea formularului de participare, va trebuie să alegeți una din cele 2 metode de plată disponibile:

  • Plata online prin card bancar: dacă alegeți această opțiune, veți fi redirecționat către procesatorul de plăți pentru a face plata online. După efectuarea cu succes a plății, înscrierile realizate vor fi confirmate imediat automat.
  • Plata prin transfer bancar: dacă alegeți această opțiune, înscrierile realizate vor fi confirmate manual în termen de maxim 5 zile lucrătoare de la efectuarea cu succes a plății.

⛔ Înscrierile online la ȘIRIA WINTER TRAIL ~ 2024 s-au închis. ✍️ Te mai poți înscrie la fața locului.

X