Regulament

Prin participarea la această competiție, concurenții acceptă automat regulamentul acesteia.

Participanții trebuie să fie de acord cu regulamentul cursei și trebuie să declare pe proprie răspundere că sunt responsabili în totalitate pentru propria condiție pe durata întregului eveniment.

Organizatorii nu sunt responsabili pentru eventuale accidentări sau evenimente pe parcursul cursei.

Alimentație și hidratare: organizatorii vor pune la dispoziție un punct de hidratare și un punct de alimentare și hidratare.

Abandon: Orice participant care nu mai poate sau nu mai vrea să continue cursa, indiferent de motiv, trebuie să-i informeze pe organizatori imediat, la start sau la punctele de control.

Descalificare

Organizatorii își rezervă dreptul de a descalifica orice participant dacă nu respectat acest regulament sau într-una din următoarele situații:

  • pierderea sau modificarea numărului de concurs
  • nerespectarea traseului
  • părăsirea echipamentului pe traseu
  • aruncarea gunoiului pe traseu, ambalajele utilizate pot fi lăsate la punctele de control sau la punctele de alimentare
  • neacordarea de ajutor unui alt alergător aflat în dificultate
  • lipsa de respect față de ceilalți concurenți, organizatori sau voluntari

Siguranța

Pe parcursul concursului circulația rutieră pe porțiunile de drum deschise traficului rutier nu va fi restricționată, de asemenea pe traseul concursului se pot întâlni turiști și/sau animale.

Alergătorii sunt responsabili pentru participarea la cursă, organizatorul nu își asumă niciun fel de obligație în cazul în care un concurent se accidentează sau apar alte consecințe din cauza participării la această competiție.

Va exista un punct de prim ajutor unde se va asigura serviciu medical de specialitate în caz de nevoie.

Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru obiectele uitate sau pierdute pe traseu în timpul concursului.

Premii

Open feminin și masculin cu:

300 lei – locul I
200 lei – locul 2
100 lei – locul 3


Premii în produse pentru locurile 4 și 5
Tombolă

Concursul va avea caracter umanitar, concurenții, voluntarii și suporterii, putând dona pentru o cauză socială pe care o vom anunța ulterior.

Fotografii, filmări și materiale promoționale

Înainte, în timpul și după concurs se pot face fotografii și materiale video cu concurenții și/sau spectatorii evenimentului. Prin înscrierea și participarea la Șiria Vertical Loop 2h, aceștia acceptă implicit că materialele pot fi folosite de către organizatori în realizarea de clipuri, colaje, cover-uri și/sau alte produse publicitare pentru promovarea concursului și a cetății Șiria.
De asemenea, dacă vreun participant dorește să fie eliminat din materialele foto/video publicate pe facebook/site, va trebui să facă o solicitare scrisă către organizatori cu identificarea fotografiilor în care apare și care solicită să fie eliminate.

Anulare cursă

Organizatorii își rezervă dreptul de a anula/amâna cursa în cazuri excepționale cu condiția ca toți participanții să fie anunțați în prealabil.

În cazul unor condiții meteorologice nefavorabile sau/și alte condiții speciale organizatorii își rezervă dreptul de a opri cursa.

În caz de forță majoră, prin aceasta înțelegem orice evenimente care ar putea influența buna desfășurare a evenimentului cum ar fi: dezastre naturale, epidemii, pandemii, inundații majore, sau evenimente politice majore care îi determină pe organizatori să anuleze competiția, se va stabili altă data pentru desfășurarea competiției.